No Man's Sky blijft een echt wonder gaming. Uitgebracht in 2016 in twijfelachtige staat, de titel begon in de loop der jaren in een vaste plant te leven staat van genade bij elke nieuwe update die wordt uitgebracht. En vandaag, de negentiende gratis update.

Een van de meest interessante nieuws opgenomen in Schildwacht we vinden een herwerking van het vechtsysteem van de game, in staat om de esthetiek en werking van sommige wapens te herwerken en nieuwe toe te voegen, ook inclusief een algemene herwerking van de vijanden die kunnen worden geconfronteerd, met nieuwe soorten om te ontdekken.

De update kan worden gedownload voor de PS4-, PS5-, Xbox- en pc-versies van de game, en de onlangs aangekondigde Switch-versie zal de update waarschijnlijk al op de releasedag bevatten die is gepland voor zomer 2022.

In een interview voor IGN, de regisseur van het spel Sean Murray heeft aangegeven dat Sentinel niet de laatste geplande update zal zijn, en het team heeft nog veel ideeën om te ontwikkelen.

“Het maakt niet uit hoeveel updates we na de lancering kunnen uitbrengen, hoeveel ideeën er ook op onze lijst staan ​​met dingen die ons inspireren, ze lijken nooit te eindigen. Het team is altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën voor de game: nieuwe inhoud, functies en verbeterpunten. Het verbaast me dat het energieniveau hier zo hoog is als altijd. We hebben de neiging om niet in het openbaar te praten over wat er op de lijst staat, we weten alleen dat we nog niet eens in de buurt van het einde zijn."