De afgelopen week een mysterieuze countdown was verschenen op de site van Capcom, en verschillende gebruikers op internet hebben tegenwoordig aanleiding gegeven tot de meest fantasierijke speculaties over wat de titel in kwestie zou kunnen zijn.

Eindelijk, in de afgelopen paar uur, is de timer afgelopen en wordt de eerste onthuld in een wereldvoorbeeld teaser trailer di Straatvechter 6. De historische vechtserie viert dit jaar zijn vijfendertigste verjaardag en de onthulling van het zesde hoofdstuk vond plaats tijdens het weekend van de Capcom Pro Tour 2021 seizoensfinale.

Op dit moment heeft het bedrijf nog niet veel details over de titel onthuld, maar afgaande op de teaser die Ryu en Luke laat zien, zou deze zesde Street Fighter door het spektakel kunnen worden ontwikkeld. RE-motor. Il Officiële site de game draagt ​​echter de tekst "meer nieuws zomer 2022", en daarom moeten we gewoon wachten op officieel nieuws van Capcom zelf.