Knock-out stad, de multiplayer-titel van Velan Studios staat op het punt haar eerste dienstjaar te bereiken en voor de gelegenheid Seizoen 5: Greatest Hits, spelers kunnen deelnemen aan verschillende tijdelijke evenementen en dat zal verschillende modaliteiten terugbrengen die we de afgelopen 365 dagen hebben gezien.

Op de officiële website van Electronic Arts, hebben de jongens van Velan Studios Knockout City tweede bom gedropt. Aan het einde van seizoen 5 en met de daaropvolgende opening van de secondo anno van het spel, Knockout City wordt officieel Free-to-Play, waardoor gebruikers gratis kunnen spelen en de noodzaak om voor een pas te betalen zodra de gratis proefperiode afloopt.

Bovendien, zodra deze stap is gezet, zal Velan Studio zich overgeven aan de self-publishing en de samenwerking met Electronic Arts zal eindigen.

“Sinds de dag dat onze studio werd opgericht, hebben we gewerkt om baanbrekende nieuwe game-ervaringen te bieden aan jou, onze ongelooflijke gemeenschap van spelers. We hadden Knockout City niet aan de wereld kunnen introduceren zonder de ongelooflijke steun van EA Originals, maar zodra we de overstap naar free-to-play hebben gemaakt, is de volgende stap om de verantwoordelijkheden van publiceren op zich te nemen."