In de afgelopen uren tijdens de State of Play heeft Bandai Namco aangekondigd de aankomst voor dit najaar van JoJo's Bizarre Avontuur: All Star Battle R, een geremasterde versie van de vechtgame die oorspronkelijk in 3 exclusief voor PlayStation 2013 werd uitgebracht.

De titel wordt in 2022 opnieuw uitgebracht om de 35e verjaardag van de manga van Hirohiko Araki en zal 50 speelbare personages bevatten (ongeveer tien meer dan de originele release). Zelfs de nasynchronisatie van deze geremasterde versie zal worden herzien, aangezien deze keer de officiële acteurs van de anime-serie, die toen het zesde deel nog niet had bereikt. Ten slotte is het vechtsysteem ook gedeeltelijk herzien, met toevoeging van mechanica zoals hit-stops en jump-streepjes die oorspronkelijk afwezig waren.

De game heeft nog geen officiële releasedatum, maar we weten dat deze de volgende keer zal verschijnen autunno op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox-consoles en op pc via Steam.