In de afgelopen minuten heeft Bandi Namco Entertainment aangekondigd de aankomst eind 2022 van Odyssee uit één stuk, nieuw JRPG gebaseerd op de manga van Eichiro Oda.

Het spel, ontwikkeld door ILCA (Pokémon Brilliant Diamond / Shining Pearl), zal de Straw Hat-crew op een ongekend avontuur op een mysterieus eiland brengen, en vermoedelijk zal de gameplay gebaseerd zijn op een turn-based gevechten met een sterk verkennend en puzzeloplossend onderdeel in de verschillende kaarten.

Hoewel de plot niet rechtstreeks door Oda-sensei is geschreven, werkte de meester tijdens de ontwikkeling van de titel nauw samen met het team en ontwierp hij direct verschillende schepsel e tekens die we gaan ontmoeten tijdens het avontuur.

De game komt (op een nog niet nader gespecificeerde datum) later dit jaar uit PlayStation 5, Xbox-serie X / S e PC via Stoom.