gisteren Maart 30 2022, Sony bracht zijn gebruikelijke post gewijd aan de nieuwste games die komen voor abonnees van de PlayStation Plus. En onder de aankomsten van Hood: Outlaws & Legends, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated and Slay the Spire, een annotatie onderaan de pagina verwacht Persona 5's afscheid van de PlayStation Plus Collection-catalogus.

Beginnend met de volgende 11 mei 2022, PlayStation 5-bezitters die zich abonneren op PS Plus zal niet langer kunnen verzilveren bij de meest populaire Atlus JRPG van de afgelopen jaren, winnaar van meerdere ai BTVA-prijzen en NAV GTR Awards. Maar geen paniek, Sony heeft aangegeven dat: het spel blijft speelbaar door elke gebruiker die het al heeft ingewisseld en die het vóór de bovengenoemde datum zal inwisselen, op voorwaarde dat deze laatste een actief PS Plus-abonnement heeft.

We herinneren je eraan dat de PS Plus-collectie een initiatief is dat exclusief is bedoeld voor PS5-gebruikers en is opgenomen in het normale PS Plus-abonnement. De catalogus biedt het beste van games die zijn uitgebracht op PlayStation 4, zoals bloodborne, God of War, Monster Hunter: Wereld e Uncharted 4: End of a Thief. De service blijft ook na de eerder aangekondigde unie tussen PS Plus en PS Now actief.