Microsoft Xbox BethesdaZelfs zonder E3 denkt Microsoft er niet aan om de zomer in stilte door te brengen, dus heeft het officieel de datum van zijn gebruikelijke aangekondigd Xbox & Bethesda-showcase jaarlijks. De afspraak staat voor de volgende 12 juni, zoals we lezen op de officiële website en in de tweets die zijn gepubliceerd door het topmanagement van de divisie.

De conferentie begint om 19 Italiaans en wordt wereldwijd uitgezonden in dertig verschillende talen op de verschillende sociale kanalen van Xbox. Om hem te echoën was Phil Spencer die uiteraard aanwezig zullen zijn op het evenement.

“Je voorbereiden op evenementen, tijd doorbrengen met de studio's om demo's, aankondigingen en scripts te bekijken, is een van de grappigste onderdelen van dit werk. Ik voel me als een fan die backstage is geslopen en naar de show in zijn creatie kijkt. Ik kan niet wachten tot 12 juni om jullie het geweldige werk van zoveel getalenteerde teams te laten zien”.

Voor de Xbox-divisie, nu steeds uitgebreider, zal het een kans zijn om zich te materialiseren de vele aankondigingen van de afgelopen twee jaar en de mogelijkheid om licht te werpen op de vele projecten die in uitvoering zijn bij Xbox Game Studios, maar die nog moeten worden onthuld.