Sinds de aankondiging van nieuwe PlayStation Plus, gebruikers meer sluw zijn begonnen met het inslaan van vouchers en codes die verspreid zijn over de verschillende digitale winkels en marktplaatsen, in een poging het systeem om hen heen te misbruiken en maanden abonnement accumuleren tegen een lagere prijs dan het officiële aanbod dat Sony vanaf juni zal implementeren. In een bericht gepubliceerd op de PlayStation Blog Amerikaans, Sony zocht dekking tijdelijk uitschakelen de verlengingsfunctie voor gebruikers die momenteel zijn geabonneerd op PlayStation Plus en PlayStation Now.

PlayStation Plus

“Terwijl we ons voorbereiden op de lancering van de nieuwe PlayStation Plus, werken we achter de schermen om de overgang van onze bestaande leden nog soepeler te laten verlopen. Als onderdeel van dit werk hebben we de accumulatie van abonnementen tijdelijk uitgeschakeld tot de lancering van de nieuwe service. Je vouchers zijn nog steeds geldig en je kunt de codes inwisselen wanneer je huidige PlayStation Now- en PlayStation Plus-lidmaatschap afloopt of na de lancering van het nieuwe PlayStation Plus bij jou in de buurt."

We herinneren je eraan dat de nieuwe service zal aankomen op Juni 22 2022.