Thuis is het ook tijd voor verslagen Bandai Namco en natuurlijk kunnen we niet anders dan spreken van Elden Ring, de nieuwste ziels-achtige titel van de auteur Hidetaka Miyazaki en ontwikkeld door From Software voor pc, Xbox en PlayStation. laatst uitgebracht 25 februari, de game is positief ontvangen door zowel het publiek als de critici, maar hoe gaat het met de verkoop? Dat zoeken we uit.

Elden Ring Bandai Namco Hidetaka Miyazaki Van Software

Volgens gegevens vrijgegeven door Bandai Namco, Elden Ring zou het fiscale jaar hebben afgesloten met in totaal 13.4 miljoen verkochte exemplaren tenminste wat betreft de fysieke edities van de game, of we het nu hebben over de enkele basiskopie die van hem verzamelbare versies. Bovendien slaagde de nieuwste poging van Miyazaki en medewerkers erin om zijn voorgangers te verslaan. Bijvoorbeeld op de Britse markt Elden Ring verkocht 26% meer exemplaren dan Dark Souls 3, uitgebracht in 2016.