HebzuchtFall 2NACON heeft officieel aangekondigd HebzuchtFall 2, vervolg op de actie-RPG die Spiders in 2018 maakte. Ook de Franse studio neemt de touwtjes in handen van dit project. De releasedatum is vastgesteld voor 2024 op pc en op consoles, zelfs als deze laatste niet zijn gespecificeerd.

GreedFall 2, waarvan de ondertitel zal zijn De stervende wereld, zal in feite een prequel zijn die zich ongeveer drie jaar vóór de gebeurtenissen in het eerste hoofdstuk afspeelt. De belofte is om te proberen de rollenspelformule die in de vorige titel werd geconsolideerd intact te laten, maar werken aan een gameplay aangekondigd als "Meer tactisch" vanuit het oogpunt van het gevechtssysteem een ​​van de meest bekritiseerde punten van het werk.

GreedFall 2 is niet het enige project in de pijplijn voor Spiders, gezien de nu op handen zijnde release van staal stijgt (gepland voor 8 september), een stilistisch zeer originele soulachtige set tijdens de periode van de Franse Revolutie.