In de afgelopen uren de uitgever Bescheiden spellen kondigde de releasedatum voor 1.0's aan Temtem, de multiplayer-monstervanger van de indie-ontwikkelaar Crema.

Na meer dan twee jaar Early Access op Steam (de game werd uitgebracht in januari 2020) de volgende 6 september Temtem wordt ook uitgebracht op Xbox Series X/S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Voor de gelegenheid wordt er ook een collector's edition uitgebracht, die je hieronder kunt vinden:

De titel heeft, in tegenstelling tot Pokémon, een sterke multiplayer-component, zelfs in zijn campagne, en stelt spelers onmiddellijk in staat om de andere "Tamers" te ontmoeten tijdens het verkennen van de zes eilanden die deel uitmaken van de kleurrijke game-archipel, waardoor ze zowel kunnen samenwerken als elkaar kunnen uitdagen in competitieve gevechten.