De laatste PlayStation Stand van zaken geopend met een snelle blik op de schatkist vol herinneringen, met een eerste blik op het volgende zombieproject van Umbrella Corporation. En na zoveel geruchten en indiscreties, CAPCOM is eindelijk aangekondigd Resident Evil 4 Remake, kom op Maart 24 2023.

"Resident Evil 4 is de remake van de beroemde survival-horror die in 2005 werd uitgebracht.
Met de release van de originele versie slaagde Resident Evil 4 erin om een ​​revolutie teweeg te brengen in de beroemde survival-horror-franchise dankzij een nieuw type gameplay, in staat om actie, shooter en resource management-elementen perfect in evenwicht te brengen, om een ​​nieuwe standaard te zetten voor toekomstige afleveringen van de serie ."

Het doel van de CAPCOM Divisie 1 is duidelijk genoeg: herbeleef de avonturen van Leon e Ashley door gebruik te maken van de technologische innovaties van deze generatie, en ook om de kritieke problemen op te lossen die vandaag als achterhaald zouden worden beschouwd. Zullen ze het halen? We moeten gewoon wachten tot volgend jaar om erachter te komen.