Home Nieuws E3 keert officieel terug in 2023

E3 keert officieel terug in 2023

0

Zoals alle fans van videogames zullen weten, is juni 2022 een beetje droeviger dan normaal vanwege de afwezigheid vanE3. Vliegen over de werkelijke kwaliteit van het evenement, wetende dat je een reeks live-uitzendingen had, verdeeld over twee / drie dagen, waarin het zien van games op games een afspraak was geworden voor veel mensen, waaronder ikzelf, evenals een gelegenheid voor discussie en vlam met vrienden en mensen online. Nu deESA (Entertainment Software Association) verklaarde dat: E3 keert terug in 2023 ook als fysieke gebeurtenis.

Ecco verklaring van de president van ESA Stan Pierre-Louis:

We zijn verheugd om in 2023 terug te zijn met zowel een persoonlijk als een digitaal evenement. Hoezeer we ook houden van deze digitale evenementen en hoezeer ze mensen ook bereiken, en we willen dat wereldwijde bereik, we weten ook dat er een sterk verlangen is dat mensen samenkomen, persoonlijk contact kunnen maken en elkaar kunnen zien. en praat over wat games zo geweldig maakt.

Uit 1995 de conventie in Los Angeles diende als het jaarlijkse epicentrum voor aankondigingen van de game-industrie. Een aantal controverses heeft echter invloed gehad op het evenement in 2021, waaronder beperkingen op het opnieuw streamen van het digitale evenement en de lekken van persoonsgegevens van journalisten. Als dit wordt gecombineerd met de neiging van softwarehuizen om te vertrouwen op digitale evenementen, die veel goedkoper zijn dan het bijwonen van de conventie, lijkt het beeld nogal negatief.

Maar Pierre-Louis zei dat hij gelooft dat dingen nog steeds op de oude manier kunnen worden gedaan.

“Ik denk dat het mooie van al deze experimenten is dat bedrijven van elke omvang proberen uit te zoeken wat het beste werkt om het product en de inhoud die ze proberen te delen met consumenten, te promoten. En ik denk dat er ruimte is voor een fysieke show en ik vind het ook belangrijk om een ​​digitaal bereik te hebben."

Tot nu toe heeft ESA de data voor volgend jaar nog niet bekend gemaakt, dus we wachten op verdere informatie.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door op deze pagina te scrollen, door op een link te klikken of door op een andere manier door te bladeren, stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies en soortgelijke technologieën gebruiken door over videogames te pratenWat zijn cookies en hoe ze worden gebruikt
Net als de meeste van het internet, Video Games spreken van sites maken gebruik van kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer, tablet of de gebruiker het mobiele apparaat om bepaalde gegevens elke keer dat u bezoekt of interactie met onze site op te nemen.
Specifieke cookienamen en -soorten kunnen in de loop van de tijd veranderen. Om u te helpen deze regels beter te begrijpen en deze technologieën te gebruiken door over videogames te praten, volgen hier enkele termen met hun definities.
Cookie: kleine tekstbestanden (meestal formaten van letters en cijfers) die worden opgeslagen in de browser van de gebruiker of in het apparaatgeheugen bij het bezoeken van een site of het bekijken van een bericht. Cookies zorgen ervoor dat een site een bepaald apparaat of een bepaalde browser kan herkennen.

Er zijn verschillende soorten cookies:
Sessiecookies vervallen aan het einde van de browsersessie en stellen Parliamo Di Videogiochi in staat om gebruikersacties tijdens die specifieke sessie te koppelen. Cookies kunnen worden uitgeschakeld of verwijderd met behulp van de tools die in de meeste browsers beschikbaar zijn. Cookievoorkeuren moeten voor elke gebruikte browser afzonderlijk worden ingesteld, aangezien elk van hen specifieke functies en opties biedt.
Soortgelijke technologieën voor het opslaan van gegevens: technologieën die gegevens in de browser of het apparaat Store via gedeelde objecten lokaal of lokale opslag, zoals Flash-cookies, koekje 5 HTML en andere software methoden voor web applicaties. Deze technologieën werken in alle browsers. In sommige gevallen is de lokale opslag gebruik niet volledig kan worden beheerd door de browser, maar moet het management door middel van specifieke instrumenten. Van Video Games Laten we het hebben soortgelijke gegevens opslagtechnologieën kunnen gebruiken om de veiligheid van de gebruiker account te garanderen of om onregelmatigheden in het gedrag op te sporen en ongeautoriseerde toegang tot account van de gebruiker te voorkomen of om de prestaties van websites, diensten of toepassingen te evalueren Hulpmiddelen die we hebben over videogames. Video Games maakt geen gebruik van dergelijke gegevensopslagtechnologieën om reclame aan hun sites en daarbuiten aan te passen aan het profiel van de gebruiker.

De termen "cookies" en "soortgelijke technologie" kunnen door elkaar gebruikt worden in het reglement van Di verwijzen talk Video Games Laten we op alle technologieën gewerkt om gegevens in de browser of het apparaat of de technologie van de gebruiker die gegevens verzamelen of kan worden bepaald van slaan de ' gebruiker op de hierboven beschreven manier.

dicht