De PC Gaming Show 2022 begint in de naam van de indie driekleur. Hij dacht erover om de dans te openen zielskracht, een Hack 'n' Slash-titel die veel inspiratie haalt uit werken donkere fantasie hoe Claymore door Norihiro Yagi e Gek van de late Kentaro Miura. Laten we samen de nieuwe trailer bekijken die voor het evenement is uitgebracht door de jongens van Beantwoord Game Studios.

“Het evenwicht van het Heilige Koninkrijk van Keidas wordt verstoord wanneer de woeste "Geesten" de sluier verscheuren en dood en verderf brengen. Geesten bederven hun slachtoffers en kunnen zelfs hun lichamen stelen en veranderen in onstuitbare monsters die op gewone mensen jagen. De "Chimeras", hybride krijgers gesmeed door de vereniging van twee verschillende zielen, vertegenwoordigen de enige hoop van de mensheid. Briar en Lute zijn twee zussen die zijn omgevormd tot een Chimera. Briar heeft bovenmenselijke kracht en uithoudingsvermogen gekregen, terwijl Lute, die werd opgeofferd om haar ziel aan die van haar zus te binden, een geest van mystieke krachten is geworden.

Beide ingesproken door Stefanie Joosten (Metal Gear Solid V), Briar en Lute worden op een missie gestuurd om een ​​verwoeste stad te heroveren die is overspoeld door de Spectres. De Orde waartoe ze behoren, heeft echter een complexer plan in petto."