De strijd tegen de valsspelers is een strijd die nooit zal eindigen, maar de RICOCHET-team di Activision hij is niet van plan op te geven en vindt altijd nieuwe manieren om overtreders te straffen.

Het RICOCHET-team sprak over hun nieuwe vondst in de officiële blog en zijn missie om van Call of Duty: Vanguard en Warzone een betere ervaring voor iedereen te maken.

#TeamRICOCHET is een cross-functionele groep die bestaat uit beveiligings-, game- en serveringenieurs, onderzoekers, datawetenschappers en meer, die allemaal samenwerken met gameteams. Sinds RICOCHET Anti-Cheat ™ vorig jaar werd gelanceerd, hebben we zowel significante dalingen in het aantal chetaers die onze games binnendringen als enkele ongelukkige stijgingen gezien - een verwachte eb en vloed die een frustrerende realiteit is in gamebeveiliging.

De anti-chat werkt zo dat, als een cheater wordt gedetecteerd, een van de aanwezige verdedigingssystemen wordt geactiveerd, zoals het Damage Shield, dat de speler beter beschermt tegen kogels die van de cheaters komen of het slachtoffer volledig aan het zicht onttrekt. de bedrieger van dienst. De nieuwste gimmick is veel eenvoudiger: wanneer de speler oneigenlijk gebruik van tools van derden detecteert, worden zijn wapens gewoon verwijderd en wordt hij ook verhinderd tegenstanders te slaan.

Waarschijnlijk de beste en snelste oplossing. Nu moeten we gewoon zien hoe lang het duurt voordat de cheaters ook dit verdedigingssysteem omzeilen. Laten we hopen dat het nog lang duurt.