Fall Guys Nintendo SwitchBeslissing van Mediatonic en Epic Games om te converteren Fall Guys naar het model vrij te spelen heeft zeker het gewenste resultaat opgeleverd. In feite heeft de game na slechts twee weken het aanzienlijke quotum van 50 miljoenen actieve spelers in de afgelopen 15 dagen.

Het buitengewone resultaat werd aangekondigd het officiële Twitter-account van het spel dat, zonder de verbazing te verbergen, het onverwachte bereikte doel vierde.

Fall Guys, aanvankelijk op de markt gebracht met het model kopen om te spelen, het ging laatst vrij 21 juni, onmiddellijk uitstekende nummers opnemen en bereiken ongeveer 20 miljoen spelers in slechts één week. De uitbreiding naar nieuwe markten heeft zeker bijgedragen aan het hoge aantal bereikte gebruikers: gemeenschappen op Xbox en Nintendo Switch, die eindelijk een versie van de game voor hun platform hebben ontvangen, hebben blijkbaar een zeer belangrijke rol gespeeld bij het behalen van dit resultaat van de Mediatonic-titel.