In de afgelopen uren respawn Entertainment onthulde indirect dat hij werkte aan een nieuwe FPS-titel in het universum van Apex Legends.

Het nieuws kwam zelfs rechtstreeks van het bedrijf, dat via een vacature voor een "Senior Environment Artist" specificeerde hij dat deze figuur te maken zal krijgen met deze nieuwe ongrijpbare shooter voor één speler. De studie is niet te veel uit balans geraakt, dus op dit moment weten we nog niet of dat gaat gebeuren Titanfall 3 of een nieuw IP-adres in hetzelfde universum (misschien met de karakters van Apex), en daarom moeten we gewoon wachten op officieel nieuws hierover van het bedrijf zelf.

Het is duidelijk dat, aangezien dit een project in een vroeg stadium is, we op korte termijn waarschijnlijk geen nieuwe zullen kennen, maar hoop is altijd de laatste die sterft.