Deze week Gratis is mooi neemt je mee naar een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis: Eerste Wereldoorlog. En hoe kun je dat beter doen dan met Tannenberg, het nieuwe spel gratis aangeboden doorEpic Games Store.

"Met Tannenberg kun je de enorme veldslagen van het Oostfront van de Eerste Wereldoorlog ervaren met 64 spelers die vechten om de controle over de belangrijkste sectoren van het slagveld, elk met hun eigen strategische voordeel. De oorlog tussen het Russische rijk, Duitsland en hun andere bondgenoten biedt een nieuwe ervaring voor first person shooter-spelers en geschiedenisliefhebbers.

Er zijn zeven pelotons, meer dan 50 wapens, acht grote kaarten die spelers tactische vrijheid geven, en een spelmodus voor 64 spelers met volledige AI-botondersteuning, zodat je op elk moment epische gevechten kunt beleven!"
Ik raad soldaten aan, je hebt tijd tot de volgende Juli 28 2022 om dit spel te verzilveren. Mis de afspraak niet.