We hebben nog niet eens de eerste levensmaand van Monster Hunter Rise: Sunbreak bereikt, waarin al wordt gesproken over de toekomst van de actieserie. CAPCOM. Tijdens het weekend werd de gemeenschap gek van een lek dat op sociale media werd onthuld, voordat het door de gezond verstand van de spelers.

Volgens wat aanvankelijk werd gemeld door @ neonaga99 op Twitter, met behulp van i ontwikkelingstool geleverd door Onenigheid om de terminal te openen die is bedoeld voor foutopsporing en vervolgens de kaart te bereiken die is bedoeld voorInventaris Geschenken, voor een paar uur was het mogelijk om een ​​code in te wisselen voor Monster Hunter-paradijs, maar uiteraard zonder iets te krijgen. De procedure werd stap voor stap geïllustreerd door neonaga99 zelf op YouTube.

In de uren na de ontdekking van deze ongrijpbare titel, mobiliseerde de populaire online berichten-app voor hernoem de tijdelijke aanduiding met een generieke naam, namelijk "Drops Placeholder Name " en het doden van de hype van de jagers in de kiem, die zijn gevallen in de grap van een ietwat grappenmaker ontwikkelaar.

Dit verhaal heeft echter de interesse gewekt voor een mogelijk nieuw hoofdstuk van de serie dat, volgens de afwisseling in de ontwikkelingscyclus, zou moeten worden ontwikkeld door "Hoofdteam" achter Monster Hunter World en de uitbreiding ervan Iceborne. In de tussentijd nodigen wij u uit om neem eventuele lekken op met de nodige tang over het onderwerp, en om de komst van officieel nieuws van officiële CAPCOM- of Monster Hunter-accounts af te wachten.

En over Monster Hunter Rise gesproken, CAPCOM heeft onlangs de eerste gameplay-afbeeldingen vrijgegeven die zijn gewijd aan de Shining Nargacuga, hoofdpersoon van de eerste gratis update voor Sunbreak volgende maand.