AEW Fight ForeverVandaag is er een briefing gepubliceerd teaser trailer di AEW: Vecht voor altijd, de eerste officiële videogame van All Elite Wrestling by Tony Khan.

De rivaliserende federatie van WWE bereidt zich voor op zijn debuut in de gamewereld (na enkele projecten voor mobiel) met zijn eerste grote release, gemaakt door historische experts van genretitels.

De ontwikkeling werd in feite toevertrouwd aan: Yuke's, een Japans softwarehuis dat verantwoordelijk is voor de mijlpalen die begin jaren 2000 zo succesvol waren, zoals WWE Smackdown: Hier komt de pijn en de serie WWE Smackdown vs. Rauw.

Nog steeds geen diepgaande gameplay van AEW: Vecht voor altijd is gepubliceerd, maar de afspraak lijkt alleen maar te worden uitgesteld tot de volgende 12 augustus, wanneer de THQ Nordic Showcase wordt gehouden waar wordt gewacht op nieuwe informatie over de titel die hij zal zien CM Punk, Jon Moxley, Chris Jericho en Kenny Omega onder de speelbare personages.