Klaar om slacht zombies en orcs af in het Sengoku-tijdperk? D3 Uitgever e Zij in ze hebben onlangs aangekondigd Samurai Maiden, een hack en slash die zich afspeelt in het feodale Japan tussen de XNUMXe en XNUMXe eeuw, komt eraan PlayStation, PC e Nintendo Switch in de winter.

Samurai Maiden volgt het verhaal van Tsumugi Tamaori, een student die - tijdens een nogal saaie geschiedenisles - wordt geteleporteerd in de Honnoji-tempel samen met niets minder dan Nobunaga Ode, een van de grote leiders in de geschiedenis van de Rijzende Zon. Door de leer van Nobunaga zal Tsumugi zijn vaardigheden in het gebruik van het zwaard aanscherpen, zodat hij ze kan gebruiken tegen de legers van de onderwereld.

En zoals de trailer zelf ook suggereert, stelt Samurai Maiden zichzelf voor als titel extravagant en toegewijd aan fanserviceliefhebbers. Kortom, materiaal voor mensen van een bepaalde cultuur, toch?