Uiteindelijk brachten de Pokémon Presents van vandaag ons wat "nieuw" nieuws met betrekking tot Pokémon Scarlet en Violet, de volgende negende generatie titels in aantocht Nintendo Switch de volgende November 18 2022. Deze keer was de nieuwe trailer gericht op een algemeen overzicht van de regio Paldea en wat we tijdens het avontuur zullen vinden.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie, Pokémon Scarlet en Violet ze stellen voor hoe JRPG open wereld, waardoor de speler de mogelijkheid krijgt om pak de game-activiteiten aan in de volgorde die u verkiest. beginnend als studenten van de Accademia Arancia of Accademia Uva (afhankelijk van het spel), deze laatste kan ervoor kiezen om op reis te gaan op zoek naar schatten van Paldea, of test je vaardigheden in de uitdaging voor sportscholen kampioen te worden.

Pokémon Scarlet en VioletNaast verschillende karakters zoals de IJstype Gym Leader Grusha, er zijn nieuwe pokémon geïntroduceerd zoals de cuddly Fidough (elf) en de enge Cetitan (IJs), samen met de Regionale vorm van Wooper (gif / aarde).

Pokémon Scarlet en Violet“In de oudheid leefde Wooper onder water in de regio Paldea. Het lijkt er echter op dat hij, nadat hij een territoriale strijd had verloren, in de moerassen op het vasteland begon te leven.
Om uitdroging uit het water te voorkomen,
heeft over zijn hele lichaam een ​​giftig slijmvlies ontwikkeld."

Tot slot, om niets te missen en de interesse te wekken van VGC-buffs, Game Freak heeft eindelijk (of een van?) De nieuwe monteur van de negende generatie geïntroduceerd: de terracristal. Pokemon getroffen door dit specifieke fenomeen kan een bepaald type verkrijgen of verbeteren en - net als Mega Evolutions - beïnvloeden hun nut tijdens gevechten door ze een excentriek hoofddeksel.

Pokémon Scarlet en Violet“In de regio Paldea kan tekristallisatie het verschil maken tussen een overwinning of een nederlaag in een gevecht. Alle Pokémon in de regio Paldea kunnen kristalliseren om speciale krachten te krijgen. Elke Pokémon heeft een teratype. De tertipe wordt pas geactiveerd als de Pokémon is gekristalliseerd: pas dan verandert het type Pokémon in een teratip. Sommige Eevee hebben bijvoorbeeld een normaal teratype, terwijl andere een waterteratype hebben. Aangezien er 18 soorten zijn, zijn de combinaties van Pokémon en terape ontelbaar. Door een Pokémon te laten kristalliseren, kun je je vechtstrategieën optimaliseren door de kracht van bewegingen waarvan het type overeenkomt met het type Pokémon te vergroten of door de zwakheden van je Pokémon te veranderen. Het is aan jou om te beslissen wanneer je deze speciale transformatie activeert en welke combinaties van Pokémon en teratype daarbij passen."

We herinneren je dat pre-orders voor Pokémon Scarlet & Violet beginnen vandaag op Nintendo eShop en in de winkelketens die aan het initiatief deelnemen.