Augustus is er weer en daarmee ook de gratis aanbiedingen van 'Epic Games Store. Deze week is het de beurt aan zonder relingen, de coöperatieve lokale en online titel ontwikkeld door Binnenastronaut. In de koets!

“Ontspoord! is een snel lokaal en online coöp-spel voor het bouwen van spoorwegen voor meerdere spelers waarin je samen met je vrienden een spoorweg bouwt door eindeloze procedureel gegenereerde werelden. Overwin toevallige ontmoetingen met dorpelingen, upgrade de trein en voorkom dat hij ontspoort!

Verzamel middelen en bouw sporen om de spoorlijn te verlengen en te voorkomen dat je trein het einde bereikt. Maar wees voorzichtig, want je hebt maar één gereedschap van elk type tot je beschikking. De samenwerking en coördinatie van je team is essentieel om deze steeds uitdagender wordende reis te overleven!”

Maar let op: je hebt tijd tot de volgende 11 augustus 2022 om 17:00 om deze nieuwe aanbieding in te wisselen!