Eindelijk zijn we er! CAPCOM kondigde de komst van een nieuwe aan Digitaal evenement thema Monster Hunter Rise: Sunbreak, de enorme uitbreiding die nu al meer dan een volledige maand beschikbaar is op Nintendo Switch en Steam.

En natuurlijk dit nieuwe evenement (uitgezonden op Trekken e YouTube op 9 augustus 2022) zal de details van de laatste nieuws opgedragen aan eerste gratis update gepland voor augustus.

Deze nieuwe golf van inhoud zal toevoegen de Forlon Arena zoals lokale, nieuwe monsters zoals de Glanzende Nargacuga (Monster Hunter 3 Ultimate) en Vulkanische Bazelgeuze (Monster Hunter World: Iceborne), samen met nieuwe missies en andere wezens om aan te pakken.

Verwacht ook nieuwe toevoegingen aan de Afwijkende zoektocht geïntroduceerd in het eindspel Monster Hunter Rise: Sunbreak, nog meer uitdagende uitdagingen waarmee je kunt verkrijgen zeldzame materialen nodig voor het maken van nieuwe, Speciale wapensPantserstijlen e Upgrades voor tot dusver verkregen wapens.