In de voetsporen treden van Netflix, dat in het afgelopen jaar is begonnen met de mobile gaming binnen zijn streaming-videocatalogus, ook het populaire sociale netwerk TikTok lijkt geïnteresseerd in het betreden van de wereld van Spelen. Of beter gezegd, het is het testen van de wateren.

TikTok Gaming Minigames voor sociaal netwerk

Volgens een rapport gepubliceerd door de site TechCrunch, heeft de Chinese reus stilletjes een nieuwe optie op zijn app uitgebracht voor een aantal specifieke regio's.

TikTok Gaming Minigames voor sociaal netwerkZodra je een video hebt gemaakt en de . hebt bereikt voorpublicatie, zullen gebruikers kunnen toevoegen - via een eenvoudige ankerlink - toegang tot een van de volgende games, ontwikkeld in HTML5 van verschillende partners:

  • Basketbal FRVR (FRVR)
  • Tik op het verschil (Lotum)
  • Peek a Who (Nitro)
  • Pride Run (Voodoo)
  • Influencer Run (Voodoo)
  • Ruimtevernietiger (Nitro)
  • De nachtmerrie van de heer Aim Lab (Aim Lab)
  • Kittenkracht (FRVR)

We hebben het echter over een functie in experimentele fase, maar wie weet waar het toe zou kunnen leiden als - zodra een bepaald antwoord is verkregen - ze werden verstrekt tools om je eigen games op TikTok . te maken, waardoor de interactie tussen makers van inhoud en kijkers verder wordt vergroot.