In de afgelopen dagen From Software is bijgewerkt Elden Ring naar de versie 1.06, dat naast andere nieuwigheden eindelijk het evocatiebassin voor multiplayer uitbreidt.

Een van de kenmerken het belangrijkste van deze patch is in feite degene waarmee spelers multiples kunnen verzenden coöperatieve tekens zelfs naar gebieden die zich op grote afstand bevinden, met uitzondering van het Mohgwyn-paleis.

Bovendien kun je hiermee ook het gebied uitbreiden waarin het mogelijk is om binnen te vallen, voorheen beperkt tot enkele specifieke gebieden.

De Elden Ring-patch bevat ook verschillende balanswijzigingen, waaronder de veelgevraagde nerf al Bloedhond stap, sinds de afstand en onoverwinnelijkheid frame van de wapenkunst zijn verminderd, en het zal niet langer zo effectief zijn om de bovenstaande beweging te spammen om gevaarlijke aanvallen te ontwijken.

U kunt de volledige lijst met wijzigingen vinden op de officiële website van Bandai Namco.