Gisteren editie 2022 van QuakeCon, de expo gewijd aan de wereld van gesigneerde shooters Bethesda /id Software en hoe kun je dat beter vieren dan met een gratis rit van een van de meest populaire hoofdstukken van de Rip en Scheuren. De Epic Games Store biedt je graag aan DOOM 64, de vernieuwde editie van het hoofdstuk voor Nintendo 64 en uitgebracht om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren.

'Het is jaren geleden dat je de invasie van demonen op de aarde hebt gestopt. In quarantaine geplaatst voor de veiligheid van de mensheid, is het UAC-onderzoekscomplex op Mars verlaten en vergeten... tot nu toe. Een signaal van een beschadigde satelliet geeft aan dat een entiteit het heeft overleefd met de kracht om demonen weer tot leven te wekken. Als enige marinier die de legioenen van de hel overleeft, word je op een eenzame kruistocht gestuurd om de moeder van alle demonen op te sporen en een nieuwe invasie te voorkomen."

Zoals altijd blijft deze aanbieding geldig tot de volgende 25 augustus 2022 om 17:00 uur.