Voorzichtig voorzichtig, hush hush CAPCOM heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Monster Hunter Rise: Sunbreak en toegewijd aan de volgende gratis update gepland voor eind september. Rechtstreeks uit de Frontier-serie, hier ben je de vurige Espinas!

Geïntroduceerd zoals eerder vermeld in de online spin-off, deze ondersoort van de Espinas geïntroduceerd in de basisinhoud van de uitbreiding is in staat om: nog meer verwoestende vuurballen genereren en dat kunnen ze verlaag je verdediging en vertraag je bewegingen minder voorzichtige jagers. En dit is nog maar de eerste van de nieuwe monsters die eraan komen.

Daarnaast heeft Capcom de komst van nieuwe informatie al aangekondigd tijdens de Tokyo Game Show 2022, en dat zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot een nieuwe trailer voor het tweede nieuwe monster (Mizu-WHO SAID WHAT?)

Tot slot, om de . te vieren 4 miljoen verkochte exemplaren van Monster Hunter Rise: Sunbreak, er is een nieuwe beschikbaar gemaakt gratis item bundel en inwisselbaar in het spel.