Honderd dagen gratis is Bello Realm Royale ReforgedZoals elke donderdag komt het eerbetoon merk Epic Games Store en deze keer is het een vrij originele managementtitel zoals Honderd dagen.

De game is een zeer originele "wijnsimulator" gemaakt door Broken Arms Games die: stelt de speler in staat om te proberen wijn te maken met zijn eigen bedrijf, waarbij hij de hele supply chain verzorgt.

Als je droom is om je eigen flessen te maken van Barbera e Chardonnay, Honderd dagen stelt u in staat om uw reis naar de wijntraditie te beginnen om het waar te maken.

Naast deze unieke managementtitel eert Epic Games Store ook spelers met een "Epic Launch-bundel" voor Rijk Royale opnieuw gesmeed, de battle royale gecreëerd door Hi-Rez Studios die eind augustus opnieuw op de markt verscheen met een volledig vernieuwde versie en meer trouw aan de versie die op dag één werd gepubliceerd.

Beide giveaways zijn al vrij inwisselbaar in de Epic store en zullen dat ook blijven tot 17 september 15 uur.