Het is tijd om onze oude vriend te heropenen Epic Games Store en ontdek welke nieuw zijn gratis spellen deze week aangeboden. Laten we het uitzoeken!

Geest van het noorden

"Spirit of the North is een third-person avonturenspel geïnspireerd op de adembenemende en mysterieuze landschappen van IJsland. Het verhaal vindt zijn oorsprong in verschillende stukken Noordse folklore. Speel als een gewone rode vos wiens verhaal verweven is met de bewaker van het noorderlicht, een magische geest.

Terwijl je over bergen en onder een roodgekleurde lucht reist, kom je meer te weten over je partner en het in puin achtergelaten land. Uniek ontworpen om geen dialoog of vertelling te hebben. Spelers moeten hun omgeving inademen om verschillende puzzels op te lossen en de betekenis van een verloren oude beschaving te veronderstellen."

The Captain

'Jij bent kapitein Thomas Welmu, een ruimtewetenschapsofficier die wordt vermist aan de andere kant van de melkweg. Duistere krachten worden naar de aarde gestuurd om onze planeet te vernietigen, en jij draagt ​​het enige dat ze kan stoppen met je mee.
 Reis snel door de hele melkweg. Terwijl je reist, vind je nieuwe vrienden en ontmoet je je volgende vijanden. Je kunt niet iedereen redden. Wie ga je in de steek laten? Welke beschaving ga jij onderweg redden of vernietigen? De beslissingen zijn allemaal aan jou.
Aan de andere kant ben jij het ... de kapitein! "
Ik raad aan, deze aanbiedingen eindigen hierna 22 september 2022 om 17:00.