De officiële lancering is nu iets meer dan een paar weken verwijderd dik Overwatch 2, komt naar alle platforms (zoals gratis om te spelen) de volgende 4 oktober, en in de afgelopen uren wilde Blizzard aan zijn gebruikers hun plannen uitleggen met betrekking tot de veelbesproken Battle Pass held schutter.

Allereerst wordt Overwatch 2 gelanceerd met 3 nieuwe helden, Verblijf, Junker Queen en Kiriko, en terwijl de eerste twee gratis aan iedereen worden gegeven bij de eerste keer inloggen, moet de derde worden ontgrendeld via de progressie in het vrije deel van de Pass.

content% 20roadmap.jpg

De seizoenen zullen blijkbaar tweemaandelijks zijn en naast het toevoegen van nieuwe personages zullen ze ook nieuwe kaarten en klassieke cosmetica introduceren.

seizoen% 201% 20free.png

De seizoenspas is ook beschikbaar voor aankoop, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding, voor de prijs van 1000 Overwatch-munten (ongeveer 10 euro), maar deze valuta hoeft niet per se te worden gewinkeld, maar het kan ook: verdiend door wekelijkse in-game uitdagingen. 

premium% 20bp.jpg

Het nieuwe free-to-play-model dat door Blizzard is aangenomen, zal gebruikers daarom niet dwingen om met echte valuta te winkelen om toegang te krijgen tot de nieuwe inhoud, en zelfs als de nieuwe helden in de Pass worden opgesloten, lijkt het erop dat de laatste nog steeds tot de eerst ontgrendeld, en daarom zullen ze geen extreme maling forceren.