Il Tokyo Game Show 2022 cHet gaat geweldig verder met de aankondigingen van de Capcom Online-programma, die u hieronder allemaal samengevat vindt:

  • Laten we beginnen met Monster Hunter Rise Sunbreak en de tweede gratis update van de titel die monsters toevoegt zoals de Violet Misutzune en de mogelijkheid om "Layered Weapon" te hebben, wapens met aanpasbare skins, ongeacht de aard van het instrument zelf. De update is erna 29 september.

  • We gaan verder met Inwoner kwaad dorp, die de 6.5 miljoen verkochte eenheden viert met de Winters uitbreiding. Met het uitbreidingspakket kun je het achtste hoofdstuk in derde persoon spelen, en de gameplay zal ook gedeeltelijk worden aangepast om in de voetsporen te treden van de remake van 2 en 3. Uiteraard mag de Shadows of Rose-uitbreiding niet ontbreken, die zal laat ons een avontuur beleven in de voetsporen van Ethan's dochter, 16 jaar na het einde van Village. De laatste feature is de herziene Mercenaries-modus, waarin ook Lady Dimitrescu en Heisenberg kunnen worden bestuurd. Village DLC en Gold Edition komen eraan 28 oktober 2022. 

  • Na Village sprak Capcom ook over de remake van Resident Evil 4, die ook op PlayStation 4 en op nieuwe generatie systemen zal verschijnen. Nieuwe details worden onthuld tijdens de Resident Evil Showcase die volgende maand zal plaatsvinden.
  • De conferentie gaat verder met een nieuwe trailer voor Exoprimaal, die anticipeert op sommige segmenten van de macroplot van het spel en laat nieuwe gameplay zien. We zullen je niets bederven voor het geval je maagd wilt blijven op het gebied van actie-multiplayer worldbuilding, maar vind de video hieronder als je geïnteresseerd bent. De game komt op een niet-gespecificeerd tijdstip van 2023. 

  • La Megaman Battle Network: Legacy-collectie wordt uitgebracht in 2023 en zal goed remasteren 10 titels van het Game Boy- en GBA-tijdperk. De collectie introduceert ook online speel- en competitiemodi en zal in twee afzonderlijke delen worden verkocht.
  • De conferentie eindigt met: Street Fighter 6, die ons via een nieuwe trailer de mogelijkheid laat zien om een ons karakter volledig aanpasbaar om de wereld van de campagne te verkennen een speler. Uiteraard mochten highlights op reeds bekende gezichten van het merk zoals Ken, Blanka, E. Honda en Dhalsim met hun nieuwe designs niet ontbreken. De vechtgame zal voor het eerst ook de mogelijkheid hebben om de stem van enkele beroemde esports-commentatoren in de game (een beetje zoals het FIFA-commentaar) in te schakelen. Street Fighter 6 komt ook aan in 2023, maar er zal een gesloten bètatest zijn die duurt van 7-10 oktober 2022.