Een Pestverhaal RequiemFocus Entertainment heeft een nieuwe verhaaltrailer voor Een plaagverhaal: Requiem, aankomend tweede hoofdstuk van de serie dat in directe continuïteit is met Onschuld.

De nieuwste inspanning van Asobo Studio toont zich door onmiddellijk een schijnbaar opmerkelijke technische sector te maken, in lijn met de mogelijkheden die al ruimschoots werden gedemonstreerd in het eerste hoofdstuk en vooral met Microsoft Flight Simulator.

In de trailer wordt de schoonheid van het mysterieuze eiland waar Amicia en Hugo zich bevinden in scène gezet, in de hoop een einde te maken aan de vloek die in het bloed van de jonge jongen loopt, en worden enkele personages getoond die de twee hoofdrolspelers op hun reis zullen tegenkomen.

A Plague Tale: Requiem is verkrijgbaar vanaf: 18 oktober op pc, Xbox Series X, PS5 en Nintendo Switch. Het zal aanwezig zijn in de catalogus Xbox Game Pass sinds de lanceringsdag.