Slechte tegenslag voor de samenwerking tussen Take Two Interactief e People Can Fly voor de publicatie van Project Dolk, het nieuwste project actie spel momenteel in ontwikkeling op het kantoor in New York van de outriders.

Outriders Square Enix Mensen kunnen vliegenHet uiteenvallen werd aangekondigd door CEO Sebastian Wojciechowski, die ook aangaf dat: Take Two heeft niet om de verwerving van het intellectuele eigendom gevraagd, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om het project voorstellen aan andere uitgevers of publiceer het zelf, en sloot ook niet uit dat weer samenwerken.

“We geloven sterk in het potentieel van Project Dagger en hebben er alle vertrouwen in om de ontwikkeling ervan binnen onze publicatiepijplijn voort te zetten. De game is nog in pre-productie, ons team concentreert zich op close combat, de gameplay-loop en de juiste migratie van Unreal Engine 4 naar Unreal Engine 5.

Ik ben me ervan bewust dat deze beslissing ons wat investeringen zal opleveren, maar zelfpublicatie is onderdeel van onze strategie."