De Paldea Region Pokédex voegt een nieuw wezen toe aan zijn database. Tijdens de fictieve World Pokémon Ecological Society, een "advertentievideogesprek", georganiseerd door The Pokémon Company en beschikbaar op Officiële site Japans, er werd een nieuw monster onthuld om te worden gevangen in Pokémon Scarlet en Violet, de volgende games die naar Nintendo Switch komen November 18 2022.

Wiglett Pokémon Scarlet en VioletQuesto č wiglett, een Pokémon (geïnspireerd door de Spaanse Congridae) die voornamelijk op stranden di Paldea en die enige gelijkenis vertoont met Diglett, het aardachtige monster dat oorspronkelijk uit Kanto. Zoals echter tijdens de presentatie werd aangegeven, Wiglett wordt niet beschouwd als een regionale variant, maar als één nieuwe soorten op zich. Dit houdt in: nieuwe evoluties? De terugkeer van de drie koppen e neuzen?

Daar moeten we in de toekomst achter komen, wellicht met een nieuwe trailer.