Cyberpunk 2077 CD Project Red Phantom LibertyCyberpunk 2077 vervolgt zijn pad van verlossing: CD Projekt RED aangekondigd dat de titel officieel i . overtrof 20 miljoenen exemplaren verkocht.

Ongetwijfeld heeft hij er ook zijn eigen in gestopt edgerunners, animatieserie gepubliceerd op Netflix die uitstekende feedback krijgt van publiek en critici. Het is geen toeval dat, na de publicatie ervan, Cyberpunk 2077 staat weer in de top 10 van meest gespeelde games op Steam en zelfs de piek van spelers die zijn opgenomen door The Witcher 3 overtreffen.

De RPG van CD Projekt RED slaagt er ondanks de moeilijke lancering in om slechts twee jaar na de lancering een aanzienlijk verkoopvolume te bereiken (het laatste hoofdstuk van de Geralt-saga duurde vier jaar om dezelfde cijfers te bereiken) en bereidt zich voor op een definitieve herlancering met de reeds aangekondigde DLC Fantoom Vrijheid, komen naar de 2023.