Deathverse: Laat het stervenDeathverse: Let It Die is officieel geland op PS4 en PS5. De erfgenaam daarvan Laat het doodgaan gemaakt door Grasshopper Manufacture, dit keer niet betrokken bij ontwikkeling, is beschikbaar op Playstation-platforms met de gratis te spelen formule.

Deathverse: Let It Die verschuift de focus van zijn voorganger naar die van een bloedsport op televisie: deze keer geen beklimming van de Tower of Barb, maar de kans om deel te nemen aan de Dood Jamboree, of een futuristisch tv-programma dat bestaat uit een atypische battle royal.

Korte gevechten waarin de speler zijn karakter moet versterken door alles voor hem op de meest gewelddadige manier te elimineren, 15 andere kanshebbers voor de overwinning te confronteren en de dreiging van de Jager, dodelijke AI-gestuurde moordenaars die in de arena zullen worden gebracht om concurrenten op te sporen.

Deathverse: Let It Die is, zoals gezegd, al volledig gratis beschikbaar op Playstation-consoles, terwijl PC-gamers moeten wachten tot 5 oktober, datum van zijn aankomst op Steam. De introductie van crossplay tussen de verschillende platformen staat al gepland voor de komende maanden.