Iets meer dan 2 maanden na de release in de winkels en in de Nintendo eShop van Pokémon Scarlet en Violet, de nieuwste negende generatie games gewijd aan pocketmonsters, Nintendo Italië, Unieuro en vele andere partners hebben het nodig geacht om een Mini-Pokémon Centrum in het winkelcentrum La Rinascente in Milaan.

“Pokémon verovert La Rinascente in Milaan stormenderhand! Bezoek het Air Snake-gebied van het warenhuis waar je tot 10 oktober de unieke en exclusieve pop-upruimte vindt die gewijd is aan Pokémon met een ruime keuze aan producten, een tentoonstelling en nog veel meer! "

Binnen het gebied is het niet alleen mogelijk gadgets kopen, carte da gioco e merkkledingof probeer Pokémon Legends Arceus, maar het is ook mogelijk om een ​​kleine te bewonderen verzameling games en consoles voorbereid dankzij de samenwerking met de YouTuber en verkoper Frederic95Ita.

De tentoonstelling blijft tot de volgende open voor het publiek Oktober 10 2022.